Shain luxury

FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Klik op de titels om de antwoorden op de vragen te kunnen zien.

 

Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

De diamanten die gebruikt worden in de armbanden van SHAIN zijn van TW VSI (Top Wesselton, very small inclusions) kwaliteit. Dit is een van de beste mogelijke kwaliteitsdiamanten leverbaar.

 

De diamanten zijn gekocht bij legitieme bronnen die niet betrokken zijn bijzet financieren van conflicten en in overeenstemming met resoluties van de Verenigde Naties. Wij garanderen hierbij dat deze diamanten conflict vrij zijn, op basis van persoonlijke kennis en / of schriftelijke garanties van de leverancier van deze diamanten. De diamanten die gebruikt worden zijn uitsluitend van natuurlijke oorsprong en onbehandeld op basis van persoonlijke kennis en / of schriftelijke garanties van de leverancier van de diamanten.

 

De basis van de armbandplaat en het slot is 1e gehalte 925 zilver, de meest gebruikte zilversoort voor kwalitatief goede sieraden.

 

Bij de witgouden armbanden wordt zilver gerhodineerd. Er is een fijn laagje rhodium aangebracht zodat het metaal wordt beschermd tegen oxidatie.

 

Een goudkleurige armband is vanuit de basis 925 zilver. Hier wordt een laag 14 karaat goud overheen gebracht. De laagdikte is ongeveer 5 micron.

 

De zijkanten van de armband zijn gepolijst en de oppervlakte zijn gezandstraald. 

 

De band van de armband is van leer en het slot is magnetisch. Door het gebruik van magneten in de sluiting is een lichte straling mogelijk, dus wees voorzichtig met pacemakers.

Omdat we streven naar een zo snel mogelijke levering en elk sieraad handgemaakt is, kan deze helaas niet worden geannuleerd.

4 uur na het plaatsen van uw order wordt deze in de productie opgenomen. Omdat elk sieraad handgemaakt wordt, is het niet mogelijk om dit na 4 uur nog aan te passen.

De armbanden worden geleverd met 6 maanden garantie. Hieronder vallen:

 

  • Kapotte sluiting
  • Losgelaten diamanten

 

Voor reparaties na de garantieperiode kunt u contact met ons opnemen. Reparatiekosten zijn als volgt:

 

  • Nieuwe sluiting €25,-
  • Nieuw bandje €75,-
  • Nieuw diamantje €25,-

Binnen Europa hanteren wij gratis verzending.

Mits op voorraad, streven wij ernaar om uw product binnen 1 week handmatig te verwerken en verzenden. Na verzending ontvangt u een track and trace code, zodat u uw order kunt volgen. De verzendtijd binnen Europa is 2 á 3 werkdagen.

Helaas is het niet mogelijk om uw sieraad te retourneren, al onze sieraden worden voor u handgemaakt.

 

Mocht uw product met schade zijn geleverd, maak dit dan zo snel mogelijk per e-mail kenbaar aan ons. Vervolgens, kunnen wij contact met u opnemen om dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

SHAIN gebruikt de hoogst mogelijke edelmetalen om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. Ondanks de hoge kwaliteit dient u wel zorg te dragen over uw armband.

 

Hieronder de richtlijnen hoe uw sieraad het langst mooi blijft:

 

  • Draag de SHAIN-armbanden niet tijdens het sporten, zwemmen of douchen.
  • Gebruik nooit chemicaliën om uw SHAIN-armband schoon te maken.
  • Vermijd contact met parfum, haarlak, make-up en andere chemische middelen.
  • Wanneer je onze SHAIN-armband niet draagt, bewaar het dan in het SHAIN-doosje.
Shain luxury

Heeft u nog vragen?

Neem alstublieft contact met ons op, indien u nog andere vragen heeft.