Een handgemaakt, tijdloos sieraad van Nederlandse kwaliteit.

De armbanden van SHAIN Luxury staan voor kwaliteit. Een tijdloos sieraad wat exclusiviteit uitstraalt en eindeloos gecombineerd kan worden met andere sieraden. Alle sieraden van SHAIN worden handgemaakt in Nederland.

Drag
Our story

Het verhaal van SHAIN start in 2019. Twee verschillende vakmanschappen kruisten per toeval elkaars pad. De ÊÊn een zeer hooggewaardeerde goudsmit, de ander een oog voor exclusieve producten. Door ervaring en kennis bij elkaar te brengen, is SHAIN ontstaan; een zeer luxe armbandcollectie.

De exclusieve meesterwerken van SHAIN worden enkel vervaardigd door de allerbeste ambachtslieden die Nederland bezit. Met veel trots kunnen we garanderen dat ieder sieraad met de hand wordt gemaakt, wat resulteert in unieke exemplaren.

Sierraden van top kwaliteit

Kwaliteit is de hoofdprioriteit van SHAIN. Er wordt alleen gewerkt met de hoogst kwalitatieve edelmetalen om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Alle sieraden zijn dan ook handgemaakt, dit biedt ook de mogelijkheid om sieraden te customizen naar de smaak van de klant.

sierraden