Kindvriendelijke activiteiten

Kindvriendelijke activiteiten: De appartementen van Shain Luxury zijn uitermate geschikt voor een gezinsvakantie. Met meerdere slaapkamers, badkamers (met bad en douche) de mogelijkheid tot extra kinderbedjes en een binnen- en buitenzwembad is het de ideale plek om met een jong gezin naartoe te gaan.


Buiten dat het appartement geschikt is zijn er ook genoeg activiteiten in de omgeving die voor het hele gezin leuk zijn. Hier zijn onze favorieten kindvriendelijke uitstapjes!

Munda Manía Indoor & Outdoor play centre

Munda Mania is een plek die leuk is voor jong en oud. Dit amusementscentrum is ingedeeld in leeftijdscategorieën. Zo is er een gedeelte voor peuters, voor 4 tot 12-jarige en voor tieners. Elk van deze gedeeltes is ingericht naar de wensen van deze leeftijdsgroep.

 

Indoor is dit voor de peuters een interactieve speelomgeving waar ze worden gestimuleerd door de omgeving. Voor de groep 4-12 jaar is een heel groot speelplein met glijbanen, sportvelden, trampolines, klimmuren en nog heel veel meer. We kunnen natuurlijk niet de oudste kinderen vergeten; voor hen zijn er pooltafels, air hockey en tafelvoetbal.

 

Bovendien is er buiten ook veel te beleven. Hier vind je een waterpark, trampolines en sportvelden, maar ook een terras waar je weer even op adem kan komen en lekker iets kunt drinken of eten. Kortom genoeg om een jezelf een hele dag met de familie te vermaken en op maar liefst 10 minuten afstand van de appartementen!

AquaMijas

Voor de echte warmen dagen is het superleuk om het gezin mee te nemen naar een waterpark. Op 40 minuten afstand ben je bij Waterpark Mijas. Dit is niet het grootste waterpark in de Costa del Sol maar daardoor extra geschikt voor een gezin met jongere kinderen. Er zijn 5 glijbanen aanwezig maar daarbuiten kun je ook nog in verschillende jacuzzi’s. Buiten wateractiviteiten kan hier ook midgetgolf gespeeld worden en is er een klimmuur.

 

Je kunt ervoor kiezen om daar je eten en drinken te kopen maar het is ook mogelijk om je eigen spullen mee te nemen en te picknicken in het park.

Dierentuin Bio park

Bioparc is een mooie diertuin vol met geredde dieren op 40 minuten rijden van de appartementen. In deze diertuin doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat de omgeving zo veel mogelijk overeenkomt met de natuurlijke leefomgeving van de dieren. Je doet er ongeveer twee uur over om heel het park door te lopen wat het ideaal maakt voor jonge kinderen. Er worden ook shows gegeven en je kunt een tour volgen, hierdoor kan je extra lang genieten van de dieren en is het ook nog eens ontzettend leerzaam.

Avontura Amazonia

Avontura Amazonia is het grootste avonturenpark in Andalusia en ook een van de grootste themaparken in heel de Costa del Sol. Je hebt hier verschillende hoogteparkoers voor jong en oud die oplopen in moeilijkheidsgraad. Er zijn maar liefst 103 uitdagingen, 6 parkoers en 24 ziplines! Dit komt in totaal uit op meer dan 2000 meter.

 

Het is ongeveer 30 minuten rijden vanaf de new golden mile dus zeker de moeite waard als je graag een dag op avontuur wilt!

Video: Dierentuin Bio Park

Selwo Adventura

Op 5 minuten afstand waan je je in de wereld van de dieren. Selwo Adventura een dierenpark waar veel dieren in het ‘wild’ leven. Van apen tot leeuwen en van vogels tot olifanten alle dieren komen aan bod. Ga mee met de safari bus en voer de wilde dieren of bezoek een van de shows. Het is ook mogelijk om een gids te boeken, die je in de kooien van de dieren laat komen. Een prachtig park voor jong en oud.
kindvriendelijke activiteiten

Afbeelding: Selwo Adventura

kindvriendelijke activiteiten

Afbeelding: Munda Manía