Top 10 van onze favoriete Beachclubs!

Beachclubs bij de Costa del Sol zijn haast niet meer weg te denken. In deze blog hebben wij een top 10 gemaakt van de Beachclubs waar je volgens ons moet zijn geweest!

Opium, Marbella

Een van de bekendste Beachclubs in Marbella: Opium Marbella. Met een prachtige locatie aan zee waar ze een leuke afwisseling hebben tussen dj’s, livemuziek en concerten van wereldberoemde artiesten!

 

Hier kun je de dag doorbrengen bij het zwembad of aan het strand en in de avond veranderd de sfeer van heel relaxed en laid back naar een club waar je tot in de vroegen uurtjes kan feesten.

Nikki Beach, Marbella

Nikki Beach Marbella is een van vele locaties die verspreid zijn over de gehele wereld. De vestiging in Marbella is een Beachclub met restaurant. Deze Beachclub is elke dag van de week geopend en zorgt voor een heerlijke dag onder het genot van heerlijk hapjes, drankjes en (live) muziek.  

 

Deze Beachclub ligt aan een prachtig wit strand met uitzicht op de middellandse zee waardoor er een ongelofelijk uitzicht is! Daarnaast is het voor een overgroot deel in de openlucht waardoor je optimaal kunt genieten van de Spaanse zon.

NAÔ pool club, Marbella

Deze poolclub is ingericht om ervoor te zorgen dat je van alle wensen voorzien bent. Er hangt een relaxte sfeer waar je rustig ‘wakker’ kunt worden. Tegen het einde van de middag neemt de DJ plaats achter de draaitafel en worden de eerste danspasjes gemaakt.

 

Door het goed cocktailmenu en de talentvolle chef zul je niks te kort komen! Deze pool club is elke dag geopend van 12:00 tot 20:00 hierdoor kun je heel de dag genieten van de prettige ambiance.

Mistral Beach, Marbella

Bij Mistral Beach zijn heel veel mogelijkheden om jouw dagje strand naar een hoger level te brengen. Zo kun je hier massages nemen aan het strand, kun je verschillende watersporten beoefenen, zijn er altijd verse seizoen producten en worden de cocktails altijd gemaakt met vers fruit.

 

Er wordt hier altijd gewerkt met de verste vis waardoor het aanbod altijd van uitstekende kwaliteit is! Deze Beachclub is elke dag geopend van 10:30 tot 19:00 en bezorgd je gegarandeerd een super ontspannen dag.

Marbella Club, Marbella

Elegant simplicity, is de manier waarop ze werken bij de Marbella club. Het maakt niet uit of je komt om wat te eten of alleen om iets te drinken, er wordt altijd gezorgd voor verse producten in de meest natuurlijke vorm.

 

Bij Marbella club wordt er veel gekeken naar welzijn zowel fysiek als mentaal. Zo kun je er fitnessen, is er keuze uit veel verschillende voedzame gerechten, is er een spa en kun je verschillende coach lessen volgen. Deze lessen kunnen verschillen zoals pilates of mediteren.

La Sala by the sea, Marbella

La Sala By Sea is geïnspireerd door de Thaise stijl. Doordeweeks kun je hier heerlijk tot rust komen en genieten van de zon, de zee, het zachte witte zandstrand en de mediterrane sfeer. In het weekend worden heel regelmatig poolparty’s georganiseerd met DJ’s of live muzikanten.

 

Deze Beachclub haalt je zelfs op met een buggy wanneer er geen parkeermogelijkheid is in de nabije omgeving, wat een service!

Beachclubs

Foto: Drankje

Ocean club, Marbella

Een typische trendy club in Marbella met een moderne luxe uitstraling. Overdag kun je genieten op een strandbedje met een cocktail en/of een waterpijp. Overdag zorgt de DJ voor een relaxte sfeer maar dit zal gedurende de dag steeds meer veranderen in een feestsfeer.

 

Doormiddel van livemuziek, dansers, entertainers zal het een dag worden om nooit meer te vergeten.

 

Deze club is elke dag geopend van 11:00 tot 21:00

Playa Padre

Wederom is de Playa Padre een uitstekende plek op naar toe te gaan wanneer je opzoek bent naar een feest! Overdag is de sfeer wel wat rustiger met de prachtige Mexicaanse accessoires, strandbedjes en bediening aan het strand.

 

Dit is een plek waar je het typische jetset leven van Marbella zult meemaken. Veel voorliefde voor luxe en een goed feest met Electro muziek. Door de combinatie van heerlijk eten, de mooie locatie en de muziek zal dit een ervaring zijn om niet meer te vergeten.

La plage Casanis

La plage Casanis is een modern restaurant aan het strand. Je kunt hier een strandbedje huren en de hele dag genieten van de mooie locatie en vervolgens in het restaurant jezelf laten verwennen door het vriendelijke personeel en het heerlijke eten. In de weekenden zorgt de DJ voor lekkere plaatjes.

 

Deze beachbar staat bekend om zijn woodgrill, de producten die via deze manier bereid worden hebben niks anders nodig is dan de hitte van deze grill.

Beachclubs

Foto: Playa Padre

Bono Beach

Bij Bono beach bar hebben ze altijd verse producten en exotische drankjes. Doormiddel van een DJ of livemuziek word je de hele dag vermaakt. Je kunt hier de hele dag vertoeven, er zijn mogelijkheden om te lunchen en om in het restaurant avond te eten. Doormiddel van het kaarslicht hangt er een ontzettend fijne sfeer en is dit zeker een goede aanraden.

Beachclubs

Afbeelding: La Plage Casanis

Beachclubs

Afbeelding: Gerecht Playa Padre